Beste tienerkamp 2012 deelnemers,

Ik heb ontzettend genoten van het afgelopen tienerkamp. Het was voor mij zelf ook spannend omdat ik nog nooit eerder mee heb geholpen met het organiseren van een tienerkamp. Mijn verwachtingen van tienerkamp zijn meer dan overtroffen en dat komt vooral door jullie! Als ik terugkijk op tienerkamp dan vond ik de avond van barmhartigheid en het kampvuur het meest indrukwekkend. Bedankt voor een fantastisch tienerkamp en hopelijk zie ik jullie allemaal volgend jaar weer op tienerkamp 2013. Tot volgend jaar!

Groeten,


anh Khanh


Hè hè hè, eindelijk even uitslapen!

Maar, ik vind het wel jammer dat ik alles van het kamp ga missen. Het spelen, het eten. Het kletsen, het eten. Het workshop, het eten. Het samenzijn en vooral het ETEN !!! Ik zal alles aan kamp missen, ook de mensen. Ik hoop dat volgend jaar veel kinderen naar kamp zullen gaan dan ga ik ook weer mee.

k heb nu al zin in volgend jaar!!! Kamp was echt een 10 waard; een dikke één en een nul (10). Ik vond Trai He Thieu Nhi Kinderkamp 2012 het leukste kamp van mijn leven en ik wil elk jaar gaan.

Maar een paar moesten eerder naar huis, dat was wel jammer, maar gelukkig zie ik de meeste volgend jaar weer. En ik hoop jullie ook met wat vrienden volgend jaar komen, zodat het nog gezelliger word.

Ik zie jullie de volgende keer!”


Mattheo Nguyen


Voor mijn team ‘Shinsu’,

Ik mis jullie. Ik heb het echt super leuk gehad met jullie. En ik vond het een eer om jullie Team Captain te mogen zijn. Hopelijk heb ik jullie een leuke tijd gebracht in die 5 dagen als Team Captain. Hopelijk zie ik jullie volgend jaar allemaal weer. Can’t wait!

Kusjes en Knuffels,


Kim Bui